Nordisk Landskamp i Sverige, anden del

Efter stafetten fredag i skogterræn, bevægede vi os ud i skærgårdsterrænet i et bynært vindmøllefelt i Lysekil. Konkurrencen (første del af den egentlige landskamp) bestod af en pre-o bane med 24 poster og 2 tidskontroller efterfulgt af en temp-o bane med 5 poster med 6 opgaver på hver.

Vejret var ikke rigtigt med os (eller med arrangørerne), da der var både blæst og regn. For de sent startende blev det en kold fornøjelse, da de skulle vente i en udendørs karantænezone uden læ eller mulighed for at sidde med i op til 2 timer. Dernæst opstod der på nogle tidspunkter  ventetid på tidskontrollen og temp-o banen, så det blev en lang og kold dag, hvor vi vist ikke fik taget nogle billeder.

Dagen efter var vejret betydeligt bedre, og konkurrencen foregik i to “halvlege” igen i et vindmøllefelt.

IMG_3392 IMG_3395

Banen diskuteres ivrigt efter løbet:

IMG_3404

Efter begge dage var vores endelige placering at vores ene hold (Maria, Søren, Clive, Vibeke og Johanne) kom på 10 pladsen og det andet (Jahn, Knud og Karin samt forstærket af Lenka og Antonin fra Tjekkiet) på 16 pladsen. I alt deltog 18 hold. Bedst placerede dansker i eliteklassen blev Maria  på en  samlet 27. plads.

Bedre gik det i A-klassen hvor Karoline fik en samlet 9 plads og i B-klassen, hvor Laura fik en samlet 2. plads, á point med vinderen, men med længere tid på tidskontrollerne.

Alle resultater kan findes her http://eventor.orientering.se/Events/Show/9643

 

Skriv et svar