Nordisk Landskamp i Sverige, første del

I alt 10 danske udøvere deltager i Kristi Himmelfartsferien i den nordiske landskamp, som samtidigt er træning i WTOC 2016 relevant terræn.

Torsdag aften startede vi med træning i et vindmølleområde, hvor kortet dog ikke var helt i øjet hvad angår særligt bevoksningstyperne. Vindmøllerne satte også visse steder kompasset ud af funktion.

IMG_3374Fredag stod den så på den forholdsvis nye disciplin stafet, hvor vi i hold af 3 personer skulle tage 3×8 poster på en samlet maxtid. Der var ingen mulighed for at kommunikere med hinanden undervejs, man vidste kun hvilke poster der allerede var taget af ens hold. Efter hver persons målgang var der fire tidskontroller.  Efter løbet blev kort og resultater diskuteret ivrigt i det gode vejr:

IMG_3384IMG_3383

IMG_3385

De tre danske hold kom på hhv 8 pladsen, 16 pladsen og 29 pladsen. Særligt skal fremhæves Karoline Saxtorp Schultz’s flotte præstation; Karoline gik dels sine 8 poster fejlfrit og fik desuden alle 4 tidskontroller korrekte. Dette rakte til en samlet 4 bedste præstation på dagen.

Til frokost var der mulighed for at nyde en klassisk svensk ret: smörgås med kjötbullar och rödbedsalad.

IMG_3381

 

Skriv et svar