Nyt fra VM i Sverige

Nu har holdet været i gang et par dage, først med Temp-O i tirsdags, hvor Johanne kvalificerede sig sikkert til finalen, med en 10. plads i sit heat ( de 18 bedste fra hvert heat går i finalen). I finalen endte hun på 25. pladsen. De øvrige 3 danske deltagere fik følgende placeringer i de indledende heats, som desværre ikke kvalificerede til finalen: Karin 22., Karoline 25. og Søren 28.

Foto: http://portugueseorienteeringblog.blogspot.dk/IMG_2405

 

Onsdag afvikledes første del af Præ-O konkurrencen på Saltö, en del af nationalparken Kosterhavet. Johanne endte på en rigtigt flot og overraskende 10. plads i åben klasse, med bare en enkelt fejl på banen og 19 sekunder på tidskontrollen. Også Søren ligger godt i para-klassen, på en 6. plads med 3 fejl , og 48.5 sekunder på tidskontrollen. Jahn og Bjørn endte på hhv. 22 og 28 plads i para- klassen og Karoline og Karin  hhv. 35. og 52. plads i åben klasse.

Idag (torsdag) har vi været på model-event i en vildmøllefelt i Torseröd, hvor der tidligere har være afholdt Nordisk match. IMG_5682

IMG_5685

Fredag går det løs med anden del af Præ-O, hvor vi og I derhjemme skal krydse fingre for Johanne og Søren, som vi jo gerne vil se på podiet.

 

1 tanke om “Nyt fra VM i Sverige

Skriv et svar