Tjekkiet – mandag og tirsdag

Tirsdag har vi været på model event og teste både præ-o og temp-o poster, hvor vi vist desværre alle fik lavet nogle dumme fejl, men det er jo heldigvis først i morgen det gælder. Vi fandt også et supermarked og fik købt noget mad og drikke, så vi ikke dør af hvid pastaforgiftning.IMG_5143IMG_5145IMG_5146

Vi er klar til stafet i tirsdag med to hold: Karoline, Johanne og Maria på førsteholdet og Vibeke, Søren og Karin på andetholdet. Begge hold stiller op i open class, da vi jo desværre kun har to i para-klassen. Vi må ikke medbringe nogen former for elektroniske genstande det meste af dagen i morgen, så måske bliver det småt med fotos. Det gælder også de tilskuere, som går åben bane, da vi onsdag skal være i samme område.

Update onsdag ( vi har haft bøvl med nettet)

Stafetten idag gik desværre ikke så godt for os, vi endte på hhv 23 og 25 pladsen, ud af 26 mulige, og her var det rutinen, der gjaldt idet Maria, Vibeke og Søren klarede sig bedst, mens Karoline, Johanne og Karin havde en del flere fejl.

Resultaterne kan granskes på etoc2016.cz, hvor man muligvis også kan følge live resultater i morgen, dog har der i dag været en del problemer med beregningen, som hvor pålideligt det er, er nok lidt usikkert.

I morgen gælder det Temp-o, og her er der hårde odds; der er vist 90 startende i to heats i kvalifikationen, men kun de 18 bedste i hvert heat går videre til finalen. I dag har der været mange fejl på tempo, også fra vores nordiske konkurrenter, som normalt er rigtigt gode i Temp-o.IMG_5150

 

 

1 thought on “Tjekkiet – mandag og tirsdag

  1. Skønt at se, I har en god tur. Jeg følger med, så godt det nu kan lade sig gøre – det er jo lidt sparsomt med resultater mm omkring Trail-o.
    Frisk mod, I har da endnu nogle dage til at tage revance.
    sportslig hilsen
    Bjørn

Skriv et svar