Tjekkiet – onsdag (Temp-O kvalifikation og finale)

Temp-O kvalifikationen foregik i en bjergby ca 30 km herfra, i et parkområde i forbindelse med et sanatorium og (meget nedslidt) skisportssted.

Maria og Karin havde mildest talt en dårlig dag og placerede sig i den helt tunge ende af hvert sit heat. Væsentligt bedre gik det for Karoline og Johanne. Johanne kvalificerede sig sikkert med en 8. plads i sit heat, foran en række stærke udøvere fra andre lande, som før har gjort det godt i temp-O. Her ses hun lige efter at finalepladsen var sikker:IMG_5153

Karoline måtte trækkes igennem lang ventetid, da hun i meget lang tid lå som nummer 15 i sit heat (de 18 bedste pladser kom i finalen). Men eftersom der stadig var folk på banen, kunne alt jo ske, og det gjorde det desværre også; efter en annullering af en station røg hun desværre ned under grænsen, men kunne dog glæde sig over, som Johanne, at have slået en række af de rutinerede konkurrenter. Svartiderne var generelt langsomme, så banelæggeren har haft held til at lave virkeligt svære baner.

Finalen foregik i terrænnet omkring hotellet, og her slog kræfterne og rutinen ikke til for Johanne, som endte i bunden af finalelisten. Den sidste kontrol var med publikum, så her ses Johanne i aktion:

IMG_2227

Her ses det danske publikum (med support fra familien Bobach) incl. en skuffet Johanne, som er noget sulten på at gøre det bedre en anden gang. IMG_5169

I morgen er der model event for banen fredag, så det bliver en rolig dag med lidt tid til at se området her, nu hvor vi må bevæge os udenfor hotellet. Både is og øl er gode og billige, så vi lider ingen nød, på trods af de resultatmæssige skuffelser.

Skriv et svar