WTOC2017 Pre-O1

Idag har Søren, Bjørn, Karoline, Vibeke og Johanne været i gang på en bane lagt på et frilandsmuseum udenfor Kaunas, mindst på størrelse med Frilandsmuseet  nord for København. Bedst gik det for Søren, som efter idag ligger på 3. pladsen i paraklassen med 17 rigtige og 93.5 sekunder på tidskontrollen, mens Karoline også havde en rigtig god dag og placerede sig på 25. pladsen ligeledes med 17 rigtige og 25 sekunder på tidskontrollen. Øvrige resultater og detaljer kan se på preoresultat.se.

Dagen var i øvrigt præget at voldsom regnvejr, i alt 18 millimeter, mens udøverne var i gang på banen, ganget op med blæst og kulde.

Knud har taget billeder fra dagen, både før og under regnen:

Der er mange detajler, som ikke er helt på plads i forhold til arrangementet, men det kompenserer et hold fantastiske og erfarne frivillige fra Vihor Orienteringsklub i Kroatien, som var værter ved VM for 2 år siden, for.

De har simpelthen startet klubbussen (og det kan vi godt forstå, den er jo så sej) og kørt herop fra Kroatien, hvor de med blid hånd samler alle de løse ender op og sørger for at de praktiske udfordringer flasker sig. Clive, som er her som speaker, kastede sig i dag også ud i at være P-vagt og vejviser, så der er brug for alle kompetencer.

Ørnelogoet er trykt på ryggen af kroaternes klubtrøjer, og hvem tør overhale dem i skoven eller på vejen?

I morgen går det løs med stafetten, hvor vi desværre kun kan stille med et hold, da vi mangler en para-udøver. Derfor stiller vi et hold i åben klasse med Karoline, Vibeke og Søren.

Lørdag afsluttes med sidste del af præ-o, hvor vi særligt håber på at Søren eller Karoline kan kæmpe sig højere op af ranglisten.

Skriv et svar