Julepræcisionsorientering i Silkeborg 17/12

Så er der endelig lidt PræO igen. Traditionen tro er der PræO i forbindelse med SOKs “løbe-langt” julefrokost. Vi laver en bane fra klubhuset med samlet start kl. 10.30. Omkring kl. 13.  holder klubben julefrokost.  I kan læse mere om arrangementet på SOKs hjemmeside silkeborg-ok.dk i nyhedsbrevet for november- december.

Alle kan deltage i banen, men frokosten er kun for klubbens medlemmer. Vi skal have tilmelding til begge dele senest torsdag d. 8. december. Vil I deltage i PræO, skal I gøre det på mail til Knud Vogelius, knud.vogelius@gmail.com. Vil I gerne deltage i julefrokosten, skal I gøre det på mail til Mogens R. Nielsen, moreniel1012@outlook.com – der er begrænset kapacitet på julefrokosten: max 36 personer efter “først til mølle” princippet.

Med venlig hilsen

Vibeke Vogelius